Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

... ... ... .......




Längtanshjärta

I månskensnatt på törnebädd

sömnlösheten våndas

skaver likt en inre tagg

 

Längtanshjärta

längtanshjärta

kvider tyst och stilla

 

Kom till ro hälsa mig

tålamodets nerver

centrerar sig till lugna ögat

stormens stilla mitt

 

Finner henne djupt inom

glädjesmöte stundar

likt en Fågel Fenix lyfter hon

tillitshjärta segrar...

 




Fri vers av sulimaa
Läst 336 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-09-26 23:42



Bookmark and Share


  aol
underbart skriftat vännen
2010-09-26

  peter markurth
mkt nära
2010-09-26
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa