Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

var ostadig


vackra, mörka scener flyger förbi i mitt huvud

jag vet inte hur jag hamnat här men jag är inte glad

nu behöver jag inte någon att luta mig emot

jag behöver någon att falla med




Övriga genrer av tonsoku
Läst 532 gånger
Publicerad 2005-11-25 15:50



Bookmark and Share


  pang
oj. riktigt bra skrivet.
2006-01-22

    BrokenHearted
du prickar alltid rätt. gör ont i mig...
2005-12-11

  Sanningsägaren VIP
*njuter*
2005-12-04

  Smultris
Fall med mig...
2005-11-25
  > Nästa text
< Föregående

tonsoku
tonsoku