Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Får solen blända mig



ska solen fortsätta blända mig så att jag inte kan se
ljus

bara i den förmörkelse som sker, osar svavel, gyttjan når,
hit upp


får träden fladdra hur som helst, kasta skuggor åt skator, skrattar
i vanvett

ska himlen vara så oskyldigt blå, som dina ögon den dagen, du bad mig
att gå


och inga gråtunga moln skymma min sikt över ängen, där rådjuren hoppar
kvickt

i skymundan skall jag sitta här och inte röra mig mer än jag måste


jag skall anklaga den som drar för gardinerna








Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-09-27 17:27



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Tycker om
2010-09-28
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP