Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stark



Hon kände vinden
i hennes hår

hon kände det
som om det
var
igår


Hon stod högt upp på
toppen
och tittade bort

kände vinden
värma

kände solen lysa

henne stark


så stark


så underbar






Fri vers av Katarina_
Läst 291 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-27 19:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Katarina_
Katarina_