Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Litet ögonblick

Möblemanget slår sin spegelbild mot golvet

Det nästan ekar i tystnaden av ljudet som

inte finns..Månljuset har satt silvertrådar mot

de kala vita väggarna, det öppna fönstret

bjuder in färska dofter från gatan

Det luktar blöt asfalt och dimmig rökdoft

från grannens glödande cigarett

Men himlens friskhet bjuder på en

svag bris mot min panna..

Det gör mig glad, jag skådar en del

av livets teater och jag är en del av scenen..

 




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 213 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-09-27 22:34



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Vackert. =)
2010-09-29

  Suzy med punkterna
Doftande poesi
2010-09-28

  aol
vacker sann poesi alla är vi en del av scenen,
2010-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish