Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

brev

En dag skall jag
skriva ett riktigt brev
Med frimärke
På ett brevpapper med vattenstämpel
och struktur. Med en doft av gammal bokhandel.

Brevet skall jag stoppa i ett kuvert.
När jag slickar på kuvertet
skall jag komma att tänka på skrönan
om fängelset där man tillverkar kuvert..
Ni vet den där om att fångarna varje dag
börjar sitt pass med att pissa i hinken med
limmet som man slickar på..





Fri vers av Valdemar Anders
Läst 227 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-11-22 10:34



Bookmark and Share


  firefire
usch då..hade jag ingen aning om,men det var väl en skröna bara får man hoppas...trist för övrigt att det skrivs för få riktiga brev och vykort numera,en nackdel med detta it-samhälle kanhända...
2010-11-23

  peter markurth
känner dofter
2010-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Valdemar Anders
Valdemar Anders