Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gräver



idag, är det för ljust att gå ut
jag får tona mina glas

de gräver för bredbandet
gräver och gräver, hela dagen

igår och idag


är mina kilon tunga att bära
för dessa marker, denna jord

när de klistras och antar form
av mylla


fåglarna skuttar genom luften i flockar
söker mask i det uppgrävda

och maskarna ringlar för livet
ner i sina hål


som de gräver

gräver

i daggvåt jord







Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-09-28 08:03



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
levande, skön text.
2010-09-28

  Suzy med punkterna
Flykten inåt...
2010-09-28
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP