Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sedd ur en hunds ögon. tagits från tidningen VOVVE. skriven av:Catharina Jarl.


glass-haiku

Vi delar en glass.

Jag får slicka i handen.

vaniljmatteglass




Bunden vers (Haiku) av Tove_L
Läst 387 gånger
Publicerad 2005-11-25 21:22



Bookmark and Share


  stella
Så sött, så tillgivet!
2005-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Tove_L
Tove_L