Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon fick en mjukistiger efter blodprovet


Hennes ärrade njurar ska övervakas ännu ett tag och fler prover tas. Smärtan och febern kan bero på tillfällig reflux.

Då när ingen feber var närvarande kunde det bero på kramp i muskulaturen som driver urinen ner till blåsan så att det tillfälligt stasade och blev utspänt av för mycket vätska, men de visste inte säkert. Därför skulle nya prover tas.

Allt hade gått bra. Det var inga katastrofala fynd funna vid undersökningarna som presenterades för oss. Tigern hon fick av sjuksköterskan var mycket uppskattad.

Då märktes det att 16-åringar inte är så stora innerst inne.

2010




Prosa av Anna*
Läst 415 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-03-03 10:21



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Vi bär alla våra åldrarmed oss inombords.
Hon behövde tröst och det förstod sköterskan.
2013-03-07

  walborg
Vilken klok symbolhandling!!!
2013-03-03

  Maj-Lis VIP
Fint...alla är vi barn inombords
2013-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Anna*
Anna*