Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att lägga sig till ro ...

 

 

Just nu

i varvade tider

finns delar av helhet

i talande tystnad

 

Just nu

i höjdernas dalar

finns lätthetens tyngder

i modig medvetenhet

 

Just nu

i vakande sömnighet

finns visshetens förtröstan

i välvillig vila

 

 

 




Bunden vers av Anna*
Läst 260 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-09-30 00:21



Bookmark and Share


  Janne
Så fina insikter
du bjuder på
här i din fina text
min vän...
2011-04-25

  Ninananonia VIP
Fin dikt!
2011-03-23

  Michaela Dutius
Så ljuvligt vacker och så fylld av tillit
2010-10-01

  Roger VIP
Härlig melodi man får av den här!
2010-09-30

    ej medlem längre
Dikten förmedlar att mitt i all kaos, har en vila infunnit sig!

"Just nu

i vakande sömnighet

finns visshetens förtröstan

i välvillig vila"

/Ann
2010-09-30

    ej medlem längre
vackert
2010-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Anna*
Anna*