Törstar ...

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Törstar ...




... efter kroppsvätskor

 

 

mmmm

 

Vill smaka...

Läppar.

Blod.

Svett.

Tårar.

Blod.

 

Jag törstar efter kroppsvätskor.

 

Den inre lemmen

har börjat

sin stilla dans,

som utan

diskretion,

leder till det stora

crescendot!

 

 




Fri vers av queenia
Läst 274 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-09-30 12:36



Bookmark and Share


  Eliza-69
härligt... :)
2013-10-16

  Nina Nightwish
Jo, jag läste den, men hade visst inte kommenterat.. Njutbart,:)
2010-10-02

  aol
häftigt
2010-10-01

  LassO
ballt ;=)
2010-09-30

  Lars E Jönsson
OJ OJ..................applåder i massor
2010-09-30
  > Nästa text
< Föregående

queenia
queenia