Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natt, är du där



en dos av drömfobi
natt är du där

kliver du åter förbi
bara blir en domn

i min vänsterarm
känner du hur det pirrar till

när jag ligger i dvala
taket rasar ner

täcket flyger upp
en sanndröm ur mitt bröst

lättar från det fasta
cirkulerar i det vakum

ingen skapat



natt är du där

finner du ro
mitt sinne

blöder snabbt



natt, är du där
tar du emot mig

mina vingar är
dina

mörka slag
dina

sammetslena
din

är jag







Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-30 18:51



Bookmark and Share


  Anya VIP
Fint om natten!
2010-10-01
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP