Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur?

Hur ska ja kunna när ja inte kan?




Fri vers av cazi
Läst 198 gånger
Publicerad 2010-09-30 21:10



Bookmark and Share


  lycksele
Det finns flera möjligheter för dig.
- Du kan lära dig.
- Du kan skaffa en karl för att göra saker åt dig, så du slipper göra själv.
- Du kan be nån annan göra det.
- Du kan betala nån som kan att göra det.
- Du kan tvinga nån att göra det under pistolhot.
- Du kan strunta i det.
2010-09-30
  > Nästa text
< Föregående

cazi
cazi