Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skattar leende på höstkanten

 

höstlövens leende

färgar morgonväg

lyser upp

 

skrattar leende

glädje att få vara

ögonfröjd

 

hummer med humor

ler

griper med klon

höstatraktion

leverans

 

dimmor som svävar mellan bergen

skrattar leende

första frosten griper tag

morgonrodnad

klarhetens blå kyla

 

solen värmer om dagen

än lever elden

kärleken

har sin kant

om hösten

 

färgar

längtan om värmande närhet 

skrattar leende




Fri vers av KristinaE
Läst 396 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-09-30 23:03



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
"solen värmer om dagen



än lever elden



kärleken



har sin kant



om hösten"



Värmande rader som når ända in i
och på delar av min själ

och det är gott så
2010-11-04

  tom boreland
det finns plats
hos mig och hummerhunden
på Ejdern
2010-10-27

  Gunilla VIP
*L*
Ler igenkännande!
2010-10-08

  Maria T
Hummer,
vilken höstattraktion
2010-10-01

  Mats Henricson
Vackert "höstkort" !
2010-10-01
  > Nästa text
< Föregående

KristinaE
KristinaE