Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vackra höstdagar att gömma i mitt hjärta och minnas


UNDERBARA HÖSTDAGAR

underbara höst så känns det inom mig
när solen lyser frosten nyper i kinderna

stegen jag går blir lätta ibland får jag en
känsla av att ha vingar

mina fötter och ben kan ta mig långt men
så händer det att jag glömmer

glömmer att vägen hem är lika lång då
får jag stanna vila mig en stund

men jag njuter dessa dagar och med min
kamera tar jag många bilder

så när regnet vräker ner när vinden och
blåsten viner runt husen

när snön faller när det ordentligt kallt där
utanför mitt fönster

när det halt vägar och gånger är isiga när
ingen sandat jag är rädd för att gå ut

ramla slå mig ordentligt då sätter jag mig
vid datorn letar fram bilderna från dessa
underbara höstdagar ser på bilderna och
minns






anits 30 september 2010




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-09-30 23:12



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Vackert skriven hyllning till hösten. =)
2010-10-01

  Catharina Edin VIP
Ja, hösten är den skönaste årstiden!
2010-10-01

  Anya VIP
Bra att spara bilder och plocka fram den när nöden kräver! :o)
2010-10-01

  Larz Gustafsson VIP
Du har alltid så fina bilder.
2010-10-01

  Larz Gustafsson VIP
Man tänker klarare, skrev Lisa Pehrsdotter i sin krönika i Arbetarbladet i dag. Jag är benägen att hålla med.
2010-10-01

  Bibbi VIP
Tack att Du tar oss med.
2010-09-30

  aol
vackert skriftat, ramlde själv omkull i dag, hade tur bröt inget ben,
2010-09-30
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP