Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En grav för en slav

varför stannade jag kvar hos dig
jo, för du hade barn med mig

jag blev din lilla svenne slav
planerade o grävde min egen grav

två små barn hörde och såg
allt du gjorde de kommer ihåg

sanningen hinner ifatt dig till slut
då barnen tröttnat och vill flyga ut




Fri vers av Sokrates
Läst 327 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-01 02:11



Bookmark and Share


  wildrose
Hoppas du får det bra nu.
2010-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Sokrates
Sokrates