Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du

Du är vinden som omger min kropp
du är kärleken som äger min själ
med dig känner jag alltid hopp
du älskar mig och får mig att må väl
en kyss eller kram från dig
får mitt hjärta att brinna i mig
det finns ingen som dig min kära
för alltid finns du mig nära




Fri vers av Sokrates
Läst 210 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-12-26 06:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sokrates
Sokrates