Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flykten från dig själv


det finns dagar och det finns år
då man går ensam med all sin smärta
utan att kunna fälla en befriande tår

det finns minuter och sekunder
som känns som oändligt många år
där allt inom en känns trasigt och är sönder

endast en flykt från sitt eget jag
känns som en sista mening
och sitt livs sista andetag

men någonstans inom ens själ finns alltid ett hopp
som man kan hitta om man letar och känner
om du vågar se på dig själv i det innersta av din kropp

ge aldrig mörkret kraften att äga dit jag
gå mot ljusets härliga energier
den tiden du givits vareviga dag




Bunden vers av Sokrates
Läst 279 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-07-20 23:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sokrates
Sokrates