Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fången


Fångad i sin egna ångestfyllda själ
fast i ett nät av ett självhat
45 hårda år av upprivna sår
tysthetens lugn önskar endast jag
men döden knackar på min axel varje dag
och just nu känner jag mig så svag
även om det är naturens lag
att leva med det känslomässiga
river bara hål på ett hjärta
ingen hör min förtvivlade röst
snälla ge mig tröst
för mig står tiden alltid stilla
ni står bredvid men jag vill er inget illa
snälla
ta mig till en fridfull plats
där får jag hämta andan och ta sats
tillbaka till livet




Fri vers av Sokrates
Läst 206 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-12-26 06:23



Bookmark and Share


    Orkiden
Blir berörd av eran vers...
Någonstans måste ta steget att börja dela och prata om det som håller en i ångesten grepp...
Hitta och be om hjälp för att kunna använda de rätta verktygen för att hantera och lära sig leva parallellt med detta...
Det går...
2016-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Sokrates
Sokrates