Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till vem?

ett hjärta som slår
som är fyllt av sår
tårar som tagit slut
försöker att hitta ut
ut för att fylla alla hav
i en oändlig mörk grav
sorgen jag bär förgör mig
för min önskan är att vara vid dig
men
nu sitter jag ensam med pennan i min hand
skriver om allt jag känner i mitt bröst
det var en långsam höst
tankar som flödar av poetisk magi
och en önskan om att få känna mig fri
låt mig få vara och ge mig livet tillbaka igen
utan alla krav från allt så att jag hittar hem
men till vem
men till vem




Fri vers av Sokrates
Läst 223 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-12-26 06:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sokrates
Sokrates