Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna tål att tänka på....


"KLARSYN (DAGSPARLAMENTARISKT)!"

DET ÄR

I N T E

OMÖJLIGT
ATT TALA
MED
FIENDEN

BARA MAN
HAR
RYGGEN FRI
OCH
NÖDUTGÅNGARNA
SÄKRADE !

----




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Mats Henricson
Läst 235 gånger
Publicerad 2010-10-01 08:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska