Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Verklighet - väntan



den stillhet jag läser
väcker

morgonen, gässen

väntar mig vaknad
soven

förmodad vaken, klar


om inte orden fanns
vad skulle jag säga

vad skulle jag tala om

sitta tyst och stirra
i timmar

vaken, men därborta


som ett rådjur, frusen
efter natten

som stel i lederna
efter vilan

som rörd av dina skrivna ord
rörd, som i berörd


en sanning fruktad
men verklighet är

väntan








Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-10-01 08:24



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
mycket bra.
2010-10-01
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP