Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

plan



en plan, en otänkt plan
att förgöra, beröra
på ett annat sätt

ska jag måla, inte stilleben
inte abstrakt
inte bara en färgklutt som vill ut


ett konvolut, en biografi
stiliserad

berättande historik
i ett färgglatt flöde

med texter, i färgen


autodidakt, utanför ramar
konkret

falska betingelser
falska ramar

allt i sanning
inget i verklighet


fånga i flykten, på färden
sätta dina lappar

på en stearinmask

tända veken

och njuta


som den smälter
ned







Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-10-01 09:14



Bookmark and Share


  aol
en bra plan bra skriftat,
2010-10-01

  Anya VIP
Fortsätt att måla, en bra plan!
2010-10-01
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP