Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Enligt SÄPO har vårt land drabbats av en större hotbild nu, vi har placerats på nr 3 (på en 10-gradig skala) avseende "terrorhot" .....


"Accellererat terrorhot mot Sverige !?"

Mer får vi, egentligen, inte veta. Men det är ju inte så konstigt, SÄPO är ju så himla "hemligt" . Bra tajming också, först Sverigedemokraternas framgångar (undrar hur många av SÄPO-folket som röstade på dem, MÅNGA,tror jag !) och nu "terrorhotet" som ökat ! Nu får vi akta oss, ta INTE kontakt med muslimer, räkna, kallt, med telefonavlyssning OM du har sådana kontakter ( oj, jag som jobbar på SFI, många muslimer där, ju) . Kanske man ligger "risigt" till ? Man får kolla efter svartklädda män med solglasögon, som står i gathörnen och spanar ! För, visst, är det muslimer SÄPO prioriterar, ska vi slå vad ? Precis som Sverigedemokraterna, vilket "lustigt" sammanträffande ,eller hur ? Så det är INTE värt att ha Koranen hemma då.... Inte ens i studiesyfte....
Sveriges klimat blir KALLARE ,både vädermässigt och politiskt, ingen tvekan om det...


Källa: P4:s nyheter idag..
---




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Mats Henricson
Läst 489 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-01 11:30



Bookmark and Share


  Tobias Nilzon
Polisstaten bygger på, och snart så låser vi in oss för gott. Då kommer äntligen Beatrice Ask känna sig säker, i hennes drömvärld av elstängsel runt varje hus.
2010-10-01

  aol
i en framtid långt fram efter alla krig kommer en försoning, då alla gränser suddas ut, jag tror vid vägs ände vinner det goda förnuftet
2010-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska