Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i mötet



i mötet med dig
stannar ensamheten hemma
somnar tryggt
på stadig arm
mörkret hittar inte in
för hos dig är det ljust
även på natten




Fri vers av mariasan
Läst 509 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-10-10 19:57



Bookmark and Share


  Päronsplitt
Vackert och rofyllt möte som skänker en varm och behaglig känsla inombords. De två avslutningsraderna tycker jag om då de visar hur betydelsefull den här personen är och det beskrivs så enkelt och bra.
2011-03-06

  Johan Bergstjärna VIP
Underbart!
2011-01-31

    ej medlem längre
OUTSTANDING!!!

Vad har moderna poeter att komma med mot detta??

Starkt koncentrat av fokuserad meningsfullhet!!


RESPEKT
2010-11-01

  poetlinan
Så vackert och fint, man får ett leende på läpparna!
2010-10-11

  Maiah VIP
underbar dikt
2010-10-10

  Niclas Petersson VIP
Mjuk och fin.
Gillar.
2010-10-10
  > Nästa text
< Föregående

mariasan
mariasan