Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta kan bli häftigt, när man blandar olika ytterligheter utan den minsta aning om hur det ska sluta...


KONTRASTER !

Med tarmarna hängande utanför kroppen och och ymnigt blödande, släpade han sig fram i den stekheta öknen..., döden var inte särskilt avlägsen, var vad han kände....

Hon svävade omkring på den gröna ängen, hennes fötter var nästan ovanför marken, hon kunde flyga ! Hennes vita och fladdriga klädsel påminde om en älvas, dessa mytomspunna vackra kvinnoväsen som endast fanns i människornas fantasier !

Bödeln lät bilan gå och blodet sprutade över hans jacka och några stänk översköljde också hans kinder, oberörd torkade han bort dem och släpade iväg den huvudlösa kroppen.....

Musiken förtrollade henne och hon dansade som i trance ,med ett överlyckligt leende som smittade av sig på alla andra närvarande och skrattsalvorna fyllde den glädjefyllda danslokalen !

Lastbilens högra däck hade krossat kvinnans huvud, det enda som återstod var en mosig massa och en stor blodpöl ! Intill låg en helt oskadd kropp, vilket förstärkte det makabra i hela situationen ! Ett ögonvittne skrek av skräck och chock och kräktes upp hela lunchen över trottoaren !

Tillsammans med Bill var hon så lycklig så att hela hennes väsen skimrade som en gyllene statyett , hon kysste och kramade honom om vartannat, hennes lycka visste inga gränser !

----




Övriga genrer (Aforism) av Mats Henricson
Läst 205 gånger
Publicerad 2010-10-01 19:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska