Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I dessa "brunfärgade" tidevarv (uknowwhatImean) passar detta välkända citat in MER än någonsin !


Klarsyn (Aktuellt !) !

DEN

SOM SÖKER

DEN

F I N N E R !


------




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Mats Henricson
Läst 268 gånger
Publicerad 2010-10-01 21:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska