Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En doft av lögn

Är på min vakt

jag väntar...

Vad säger du

En doft av lögn sveper förbi

Förstenad i tysthet
fängslad med rädslans lås
fångad av lögnernas kraft

Inte igen...

Ta mig härifrån någon
måste lita på mig själv nu

Orkar inte höra mer...

Inte en dag
inte en natt
inte ett dygn till nära dig

Äntligen befriad från ondskans käftar
fri från alla dofter av lögn

GoD BlEsS yOu!




Fri vers av Sokrates
Läst 291 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-01 23:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sokrates
Sokrates