Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ekrar

 

 

i natthimlar stiger själsljus

stjärnvägar

 

släpper baldakiners

silikaters

 

ögonlock vidgas

 

spinnrockens silverne ekrar

spinner tåblommandes svar

 

i rytm ljuder stegfägring

 

i krona synes tolv rubiner

infattade av smaragdbladshjärtan




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 148 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-03 01:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser