Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ljudspår



iver ton klöser
månväg

halvt om halvt på väg

indikationer, ljusspår

blind, ej döv


på flykt, på väg?

hör bara sammansatta ljuspår


ett eko, dundrar fram, tillbaks
i samma stund

så varför fråga?

vet i samma stund
historia framtid, nu


återgiven







Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-10-02 09:38



Bookmark and Share


  Anders Perols
Bra diktat
2010-10-02

    ej medlem längre
bra, den tränger igenom
2010-10-02

  blaite
Allt i ett. En dröm du haft inatt kanske
2010-10-02
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP