Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En liten tanke

För ett kort ögonblick
kände jag mig vacker

Men känslan dog av hans hånleende




Fri vers av Gigi
Läst 398 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2004-07-08 20:22



Bookmark and Share


  Martin VIP
...är inte bra för något. Men din text var bra! Koncentrerad.
2004-07-08

  Camilla Christensen
Vilket svin. Det var ju inte du som blev ful, utan han. Hånleenden är något av det minst attraktiva som finns.
2004-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Gigi
Gigi