Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fiktion



jag ger upp nu
avser se hela twin peaks,

alla delarna

för att få rätsida på
vad som är verklighet

och vad som är sanning







Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-02 15:36



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Ja, gör det, och berätta sen vad du kommit fram till!
2010-10-02

  firefire
"vad som är verklighet och vad som är sanning" ;) lysande! om en för övrigt gammal god serie som man hängde med i då det begav sig;)
2010-10-02
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP