Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är ALLT

Jag behöver se in i dina ögon

Din blick håller mig uppe

Håller mig på vägen

Hindrar mig från att snubbla, vända och tveka



När jag inte ser in i dem

Kommer tvivlet, oron och bitterheten

Mina skuggor kallar på mig

Jag frestas

Där i mina skuggor

Där är det tryggt, säkert

Där vet jag vad jag har

Ingen kan skada mig där

Bakom min sköld

Med en mur runt mitt hjärta

Mitt hjärta som är gjort av glas

Innanför det tunna lagret av sten



Du sträcker ut din hand

Ber mig gå där

Bredvid dig


Vet du vad det är du frågar

Orkar du hela vägen


Mitt hjärta vill ha

Garantier

Kräver bevis

Vill inte släppa

dig ända in



Jag håller inte med mitt hjärta

Jag vill blunda

Ge dig en plats där

Svälja dina löften

Strunta i garantier

Strunta i bevis

Låta dig vara där

Där såret fortfarande

Bara har en tunn hinna

Där minsta rörelse

Får det att brista



Förstår du

Vad det är du lovar

Vet du vad du vill ha



Om du släpper mig med blicken

Snubblar jag

Trillar

Faller hårt



Jag låter dig vara där

Där ända inne

jag släpper in dig där

Och det är då

Jag tror på dig

På dina löften



Släpp inte blicken...




Fri vers av Emlan
Läst 281 gånger
Publicerad 2010-10-02 15:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emlan
Emlan