Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

In your eyes

All the love that I need
Is in your eyes
Cause' in your eyes
I am home <3




Fri vers av Emlan
Läst 505 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-28 18:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emlan
Emlan