Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en solstråle

Jag såg en solstråle idag.
Den log emot mig med sån kärlek att min
dag sken upp.
Den svepte förbi så fort men jag hann bli
varm inombords, hela min själ värmdes.
Solstrålens leende stannade kvar i mitt minne,
gav mig kärlek och tröst.
Dess bländade skönhet gav mitt inre en renhet
så skön.
Bara några sekunders möte med en solstråle
gav mig glädje över livet.




Fri vers av Emlan
Läst 300 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-31 23:02



Bookmark and Share


  Zelogath
Underbart fint
En solstråle är nog som att solen skulle le
Dess leende smittade tillbaka på dig
Och jag hoppas
Att du förde ditt leende vidare
Applåd till dig, lilla solstråle
2011-03-31

    AA VIP
Vackert. // AA
2011-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Emlan
Emlan