Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pojken med dom vackra ögonen

Pojken med dom vackra ögonen,
Han finns alltid där i mina drömmar.

Pojken med dom vackra ögonen,
Han ger mig fjärilar i magen.

Pojken med dom vackra ögonen,
Han får mig att känna mig speciell.

Pojken med dom vackra ögonen,
Han får mig alltid att le.

Pojken med dom vackra ögonen,
Han ser mig.

Pojken med dom vackra ögonen,
Han har fångat mitt hjärta!






Fri vers av Emlan
Läst 314 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-17 19:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emlan
Emlan