Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ny medicin


adhd

Det är inte att våga släppa på fasaden som är svårt,
det är att våga vara kvar, att våga fortsätta vara utan den.
Det är det som är det svåra.
För länge har jag gömt mig bakom fasaden, hållt mig undan i dimman.
Och plötsligt står jag där och världen blir så rysligt knivskarp omkring mig.
Där jag åter igen ställs inför den bekanta främling jag på nytt måste lära känna - mig själv




Fri vers av Emlan
Läst 302 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-01-16 12:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emlan
Emlan