Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Foto: Peter Garheden




Ja, jag vill..

 

 

... huden kring

käkarna stramar,

dras tillbaka av 

universums strålglans,

som tvingande

styrker Din

naturliga intensitet!

 


.... huden dras tillbaka

och munnen spänns

när månens starka sken

 lyser upp

Din strålande skönhet!

 

... de bleka läpparna

säras och hörntänderna

glimmar till 

när Jag närmar mig

från sidan!

 


Ja, Jag vill!

 


Jag vill

bli ett med Dig,

med naturen

med den uråldriga

kraft som bjuds Mig

just i detta nu!

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av queenia
Läst 405 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-10-02 16:36



Bookmark and Share


  Anna*
Snyggt uppbyggt att få flera djup och kan tolkas på olika plan. Bra!
2010-10-02

  lycksele
Bra, queenia

En stark dikt
uttrycker det djupaste lagret i oss

Om man vore människa
skulle man kunna kalla det
kärleklängtan

Om man vore en sann
levande varelse
som inget vet om kärlek
skulle man inte kalla det något alls
utan bara vara i det
som måste utföras
2010-10-02
  > Nästa text
< Föregående

queenia
queenia