Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När glöden slocknar..

så nära
så långt borta

så olika
ändå lika

finns ingen som alla rum kan fylla
jag vet

men måste finnas
något mer

kanske född att ensam vandra?




Fri vers av Havsjungfrun
Läst 553 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-10-02 17:52



Bookmark and Share


  Ulf D VIP
Under ytan existensiella frågor, vem är jag och vart är jag på väg?
2010-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Havsjungfrun
Havsjungfrun