Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om ni har svårt för totalt huvudlösa hårklyverier och infamt vansinne så ska ni inte läsa det här (men ni kan ju göra det ändå !) .


"HYPERCONDRICO !"

Den fördömda dagen då du lämnade mig så grät jag ett Niagara ! Mitt i översvämningen kom jag till mina sinnen, knöt mina skosnören, knäppte min gylf och skickade ett vykort till kungen av Ingenmansland ! Efter att jag hade exproprierat mina hypofyser så auktionerade jag ut alla Mina Samlade Förlustelser till vrakpris . Auktionen gick chockerande bra, hela samlingen gick för Sextiofem Förstärkta Förtroenden och Ett hjärta Av Guld ! I ett Existentiellt Lyckorus beslöt jag att, dessutom, försälja alla Mina Uppbragta Raseriutbrott för en spottstyver ! Försäljningen gick över internet och inbringade totalt Etttusen Succéefyllda Ejakulationer och Ett Intellekt utöver Det Vanliga ! Nu var lyckan total och jag begick ett kollegialt självmordsförsök tillsammans med två Ursprungliga Sutenörer och en Egocentrisk Agnostiker ! Till slut bestämde jag mig för att arkivera mina substitut och inhalera en hole in one ! Efter den pärsen lade jag in mig på Säters stängda paviljong (avsedd endast för seriemördare och andra som inte lagt en kabel på 3 decennier !) . Och där blev jag kvar och lär bli till den yttersta av alla dagar !

----




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Mats Henricson
Läst 291 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-02 23:22



Bookmark and Share


  aol
vilket fyrerkeri vilket vokabulär
lyfter på hatten,
2010-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska