Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söt

 

Mandelmassabarn söt i hennes barm

 




Fri vers av Magnus Mojo Olsson
Läst 697 gånger
Publicerad 2005-11-26 11:39



Bookmark and Share


  Cris
"Nu har det hänt. Nu är han borta. En sista liten söt suck av farväl säger jag. Nalle i marsipan är slukad för evigt."

En fras ur min text Nalle i marsipan Farväl som påminde om hur söt man kan bli.

Fint!!
2005-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Magnus Mojo Olsson
Magnus Mojo Olsson

Mina favoriter
Ner till sjön