Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andetag



jag hämtar luft från
utkristalliserade andhämtningar

varje tag jag tar
får jag

i en droppe, finns fler


vaskar ur strömmar
små bäckar

vandrar småsten på botten

där växer, allt


när reflektion kommer
då är det ljus

någonstans letar sig

strålar ner


jag hämtar luft
ur en ände

blixt, klar ned

vid ängen


utan skydd av träd
åskledare

träffas jag i bröstet

bara av dess förmåga


att förmedla luft








Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 157 gånger
Publicerad 2010-10-03 19:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP