Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I ny formgivning ... efter bearbetning ser den ut så här ...




Klaraste kallkälla

 

 

Står under ett vattenfall

med kupade händer

dricker diskant

i dagens dyrbarhet

 

Renad av det

eviga ljusflödet

med längtan

och livsvisdom

 

att blomma ut

vid källans bas

som skänker styrka

solljus

och slutlig

 

stillhet




Bunden vers av Anna*
Läst 267 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-10-05 00:52



Bookmark and Share


  poetryGirl
du är en duktig poet
2010-10-08

  Anna*
Håller med dig Mr Lindemann :-) Den ska få en annan form sent ikväll. Tack för feedback!
2010-10-05

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Vacker. =)
2010-10-05

  Mr Lindemann VIP
Förstår ni, det är då jag läser Annas dikter
Ja, då när livet verkar alltför påträngande
och tillsynes hotfullt

det är då jag vänder mig till hennes sida för att
leta upp allt det vackra som jag måste ta till mig igen
som också finns där i livet

men jag bli lite förvirrad över att den blev så långrandig


till formen ,inte själva livet, utan texten
2010-10-05

  Johan Bergstjärna VIP
Härligt och mycket vackert!
2010-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Anna*
Anna*