Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljusblå, kall



möter en morgon, tillräckligt kall
släcka drömmars bränder

vila vid min mila


eld har återskapats vid vatten
slickat allt syre

jag hallucinerar


troget än en gång
möter jag en blick, däribland

molnstråk


de som formationer
mot himmelen

ljusblå,

kall






Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-10-04 08:11



Bookmark and Share


  Anya VIP
Din text förmedlar kyla på ett skickligt sätt.
2010-10-04

  Anders Perols
Vackert!
2010-10-04

    Max Poisé
Vacker kyla förmedlat med känsla!
2010-10-04
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP