Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nyss hemkommen från labb


En av vårdens änglar

Klockan är sju
trött är du
provtagning med frågetecken.
Hon är pigg och glad
frågar om din dag.
Sticker dig så att
det inte känns.
- Blodet ger svar
om några dar.
Hon säger och ler
-du har nog inga fel.




Fri vers av Lars Svedin VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-04 08:12



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Det finns änglar även på jorden...kanske har de inga vingar, men de skänker glädje, tröst, hopp & värme.
2010-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Lars Svedin VIP