Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

no time to speak



introvert mask skalad
bilden ljuger

no time to speak


får du rysningar av min bleka hy
vänd dig bort

jag är fortfarande ett tillstånd
imperfektum


ett faktum dagens tal
når aldrig ner

i ditt ljumma skal
din blaskiga yta


no time to speak
is the ecco


fladdrar genom bergen
topparna spetsar min kropp

inlindad rubin


icke talför








Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-04 16:04



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Mycket vackert!
2010-10-04
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP