Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skuggor

Dunkel natt, ej stjärnklar
Lyktor visar vägen
och leder dig
Du vet varken ut eller
in men du skakar av dig
all ovisshet och den faller
tillbaka in i skuggorna som
vilar i rännstenen.




Fri vers av Hannah Norman
Läst 209 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-10-04 16:44



Bookmark and Share


  Julia Vivvi
om vem???<3
2010-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Hannah Norman
Hannah Norman