Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar om hösten

Hösten är lite vemodig på något vis

Men förbereder för förnyelse längre fram

Vemodet påverkas av mörkret

Av kylan som sakta kommer smygande

Av det lite råkalla

Hotar om kommande vinter

Det känns långt till nästa vår

Och sommar

Mer sömn behövs

Mer vila, men också nytänkande

Precis som första terminen har börjat

Något nytt ska byggas upp

Men först ska allt skalas av

Innan det nya får plats

Vi börjar liksom om

Från början

Varje höst




Fri vers (Fri form) av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-04 17:47



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Så fint och bra tänkt och skrivet Gnistan!!underbart mjukt och behagligt med tröstefulla ord som smeker mot själen!

applåder och tack för bokmärke!!!
2010-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt