Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När det regnar inom

 

 

Fragment av minnen faller som silverregn

skär upp tid och rum

ger plats åt evighet

Skärvor av identitet pusslas ihop

drejas om, skulpteras

att fylla tomrum med mening

Flagor av sot sveper bort med vinden

som renar, vädrar ut det instängda

där endast det friska består

 

 




Fri vers (Fri form) av Anna*
Läst 231 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-10-05 11:28



Bookmark and Share


  poetryGirl
otroligt bra
2010-10-08

  kråkan VIP
gillas mycket:)
2010-10-05

    ej medlem längre
Ja, mycket vackert!!
2010-10-05

  Gunnel Eriksson VIP
Tycker mycket om den här dikten.
Har fastnat för samma passage som
Ann Åhsberg. är något alldeles speciellt
2010-10-05

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Orden driver in som en mild fläkt och faller vackert för ögat. =) Väldigt fint. =)
2010-10-05

  queenia
så sant
så vackert...

kram.. Q.
2010-10-05

    ej medlem längre
Jag tycker om hela dikten. Vackert skriven!


Men, speciellt:

"Skärvor av identitet pusslas ihop

drejas om, skulpteras

att fylla tomrum med mening"

/Ann
2010-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Anna*
Anna*