Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bortom väntar



min höga

tron

sänker sig

bortom horisonten


bakom

väntar


min höga

tro

sänker sig

över bergen


bortom

väntar


allvaret i sinom tid ska du få möta mig jag vet det för jag är inte dum









Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-04 19:46



Bookmark and Share


  Anya VIP
Lite humor tycker jag mig skönja i denna text i slutet. Bra bilder kommer till mig.
2010-10-04
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP